◄ Πίσω

Συγχαρητήρια e-ξαστέρια!!!!!!!!

 

Συγχαρητήρια!!!!!!

 

Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εκεί που σε προδίδει η τεχνολογία και η γιορτή που ετοίμασες δε βγήκε τόσο καλή όσο περίμενες.... εκεί  μαθαίνεις πως η τάξη σου διακρίθηκε στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ".Ίσως τελικά κάποιες φορές δε γίνεται ακριβώς αυτό που περιμέναμε, αλλά μας περιμένει κάτι καλύτερο στην επόμενη στροφή!!!!! Και η ζωή είναι γεμάτη στροφές αγαπημένα μας e-ξαστέρια!!!!

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 420 σχολικές μονάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και πάνω από 20.000 μαθητές με 3.000 περίπου μαθητικές δημιουργίες. Η Τάξη μας πήρε το πρώτο βραβείο ιστοσελίδας και ο Αλέξανδρος το πρώτο βραβείο σκίτσου!

Συγχαρητήρια e-ξαστέρια μας! Είχατε δεν είχατε, πάλι μας κάνατε να κλάψουμε!!!!!! Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερη έξοδο από το Δημοτικό;;;; Αφήστε που μας κάλεσαν και στην Αθήνα για να παραλάβουμε τα βραβεία μας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και πιθανότατα του Προέδρου της Δημοκρατίας...Είχαν ζητήσει κάποιοι ταξιδάκι στην Αθήνα, αν θυμόμαστε καλά...

Αφού το θέλουμε πολύ πολύ ίσως και να τα καταφέρουμε! Αλλιώς θα τα παραλάβουμε με το ταχυδρομείο!

Όσο για το Βραβείο μας, το αφιερώνουμε στον ποιητή της Κύπρου Κυριάκο Χαραλαμπίδη που μας δίδαξε Ιστορία με το έργο του και ήθος με την παρουσία του και την επαφή μας μαζί του. Χωρίς αυτόν ίσως να μην τα καταφέρναμε τόσο καλά.

 

Αγαπημένε μας ποιητή και δάσκαλε, κύριε Κυριάκο, σας ευχαριστούμε πολύ. Αχ! με πόσα δώρα κι αντίδωρα ευλογηθήκαμε  φέτος...