◄ Πίσω

Τι μέρα κι αυτή!!!!!

 

Τι μέρα κι αυτή!!!!!

 

Ξεκίνησε μ' έναν ολόλαμπρο ήλιο και μεσημέριασε με κοκοσάλι! Το πρωί, φεύγοντας από το σχολείο βρήκαμε μια υπέροχη φωλιά που μάλλον είχε πέσει από το δέντρο. Τη βάλαμε στη θέση της όσο καλύτερα μπορούσαμε και φύγαμε για το ΚΕΣΑΝ (Κέντρο Συμβουλευτικής Αγωγής Νέων) με το αγαπημένο μας λεωφορείο κατσαριδάκι!

 

 

 

Στο ΚΕΣΑΝ περάσαμε υπέροχα! "Χαρήκαμε και ενημερωθήκαμε", κι όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά, παίξαμε και φύγαμε πιο φωτεινοί και πιο αισιόδοξοι. Στο δρόμο αναρωτιόμαστε τι έγινε τάχα και ξαφνικά νιώθουμε ν' αγαπάμε ο ένας τον άλλο ακόμη περισσότερο! Η κυρία Σοφία ήταν υπέροχη οικοδέσποινα, μας έκανε να νιώσουμε άνετα, σα στην τάξη μας, εμ σα στο σπίτι μας δηλαδή... Μόνο που δεν υπολόγισε πόσο φαγανά παιδιά είμαστε... Την ευχαριστούμε κι εκείνη και όλους τους ανθρώπους που με τη σπουδαία δουλεια τους, φωτίζουν όλες τις σκοτεινές γωνιές και μας βοηθούν να καταλάβουμε πόσο δυνατοί και πόσο ξεχωριστοί είμαστε. Κάναμε τη δασκάλα μας να νιώσει περήφανη, αλλά όχι τόσο ώστε να ξεχάσει να ζητήσει τις εργασίες της Ιστορίας...

 

 

 

 

 

 

 

 


Στο μεταξύ πίσω στο σχολείο τα υπόλοιπα e-ξαστέρια με τη συγγραφέα και εικονογράφο, Λήδα Βαρβαρούση, δεν άφησαν τοίχο για τοίχο αζωγράφιστο!

 

 

 


 

 

 

Όσοι πάλι δε συμμετείχαν, ανεβοκατέβαιναν και έκαναν έρευνα σε όλες τις τάξεις για τα ατυχήματα στο σχολείο!

 

 

Τελικά σήμερα φτιάξαμε τη δική μας  άνοιξη κατά πως λέει κι ο ποιητής.... Τι μέρα κι αυτή...