◄ Πίσω

Η πρώτη μας τηλεδιάσκεψη!

 

Η πρώτη μας τηλεδιάσκεψη!

 

 

 

Για τους κινδύνους στο διαδίκτυο μιλάμε συχνά στην τάξη. Νομίζαμε πως τα ξέραμε όλα! Ωστόσο η πρώτη μας τηλεδιάσκεψη μας έδειξε πως έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Το σχολείο μας, με την πολύτιμη βοήθεια της δασκάλας μας στην Πληροφορική, συμμετείχε στην ημερίδα που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Αστυνομία για την ενημέρωση των μαθητών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. (Οι δάσκαλοί μας φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία και μας έβαλαν να κλίνουμε και την "ασφαλή πλοήγηση". Όχι που θα χάνανε την ευκαιρία! ).

Η εμπειρία μας ήταν φανταστική! Μας κούρασε λιγάκι προς το τέλος αλλά η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναi ένα ανεξάντλητο θέμα τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους!

 

Οι γονείς μπορούν εδώ να θυμηθούν....

Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερα. Η σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εύχρηστη για όλους και πολύ ενδιαφέρουσα. Καλή πλοήγηση!

 

 

Οι εντυπώσεις μας!

Τα εκταστέρια (το διορθώσαμε κατόπιν παρατήρησης...) έχουν άποψη και την καταθέτουν!

 

Μου άρεσε πολύ η πρώτη μου τηλεδιάσκεψη. Πέρασα καλά και θα ήθελα να το ξανακάνω.Μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί έμαθα πολλά καινούρια πράγματα. Βέβαια έμαθα και πολλά πράγματα που δεν ήθελα. Θέλω να το ξανακάνω αλλά θα προτιμούσα λιγότερη ώρα.

 

Το facebook είναι επικίνδυνο για παιδιά κάτω των 13 ετών. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό. Να μη λες που μένεις ούτε να δίνεις το τηλέφωνό σου.

 

Η τηλεδιάσκεψη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Έμαθα πολλά πράγματα και μου λύθηκαν πολλές απορίες. Όμως διήρκεσε πολλή ώρα και κουραστήκαμε.

 

Εγώ ήξερα πολλά πράγματα για το διαδίκτυο αλλά μερικά πράγματα τα έμαθα σήμερα. Από δω και πέρα θα προσέχω περισσότερο!

 

Από την τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκα και έμαθα πράγματα που δεν ήξερα για το διαδίκτυο. Έμαθα ότι είναι επικίνδυνο πολλές φορές. Πρέπει να προσέχω σε ποιες σελίδες μπαίνω.

 

Η εμπειρία μου από την τηλεδιάσκεψη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Έμαθα περισσότερες πληροφορίες για τους κινδύνους στο Internet. Μου άρεσε πολύ αλλά ήταν και λίγο κουραστική.

 

Μου άρεσε πάρα πολύ η τηλεδιάσκεψη που κάναμε σήμερα αν και ήταν λίγο κουραστική. Έμαθα πολλά πράγματα για το πώς να σερφάρω με ασφάλεια στο internet.

 

Η τηλεδιάσκεψη σήμερα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί μας έδειξε πώς μπορούμε να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας από τους κινδύνους του διαδικτύου. Αλλά νομίζω πως κράτησε πολύ και μας κούρασε.

 

Μου άρεσε που κάναμε κάτι μαζί με όλα σχεδόν τα σχολεία. Ήταν κάτι που μας βοήθησε να μάθουμε πώς να σερφάρουμε ασφαλείς στο διαδίκτυο και ήταν η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

 

Εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά κουράστηκα προς το τέλος. Ίσως να ήταν καλύτερα αν είχε ένα διάλειμμα.

 

Η εμπειρία μου ήταν πολύ ωραία. Αν και τα ήξερα αυτά λίγο πολύ, μου άρεσε που μιλήσαμε γι’ αυτό το θέμα.

 

Η τηλεδιάσκεψη μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Έμαθα πολλά πράγματα που δεν ήξερα. Ενημερώθηκα για διάφορους κινδύνους που υπάρχουν και δεν τους ήξερα. Κράτησε πολύ όμως και με κούρασε.

 

 Αυτό που μου άρεσε α’ το πρόγραμμα «πώς να σερφάρω στο διαδίκτυο με ασφάλεια»  ήταν ότι έμαθα διάφορους κανόνες που δεν ήξερα. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε. Ελπίζω να ξανακάνουμε κάτι τέτοιο.

 

Ήταν καταπληκτική. Λίγο κουραστική αλλά έμαθα ένα σωρό καινούρια πράγματα και  θυμήθηκα όσα είχαμε συζητήσει στην τάξη.

 

Αυτή η εμπειρία ήταν πάρα πολύ ωραία παρ΄όλο που ήξερα τα περισσότερα. Έμαθα και πολλά άλλα και πέρασα τέλεια.

 

Ήταν η πρώτη μου τηλεδιάσκεψη και μου άρεσε γιατί έμαθα μερικά νέα πράγματα που θα με βοηθήσουν να προστατεύομαι από τους κινδύνους του διαδικτύου.

 

Μου άρεσε που επικοινωνούσαμε με αυτόν τον κύριο γιατί μας έμαθε πολλά για το internet. Το ίδιο και οι δάσκαλοι που ήταν εκεί μαζί μας.

 

Από την πρώτη μου τηλεδιάσκεψη μου άρεσε η βιντεοκλήση, οι διάφορες καινούριες πληροφορίες όπως το πρόγραμμα που μπορούμε να το εγκαταστήσουμε χωρίς να το ξέρουμε και να επιτρέψουμε να μας παρακολουθούν χωρίς να το ξέρουμε.

 

Ήταν ωραία εμπειρία και μου άρεσε πολύ. Θα ήθελα να το ξανακάνω. Το ωραίο όμως είναι ότι δε θα κάνω facebook.

 

Σήμερα δοκιμάσαμε κάτι καινούριο που λεγόταν «τηλεδιάσκεψη». Ήταν πολύ ωραίο και ενδιαφέρον θέμα αλλά, κατά τη γνώμη μου, κράτησε υπερβολικά πολλή ώρα. Δε νομίζω ότι έμαθα πολλά καινούρια πράγματα γιατί τα περισσότερα τα ήξερα από τη μαμά μου, τη δασκάλα μου και τις ειδήσεις.

 

Στην τάξη συζητάμε συχνά για το internet. Με την τηλεδιάσκεψη πιο πολύ μου άρεσε η εμπειρία, αλλα με κούρασε και λίγο.

 

Το πρόγραμμα που κάναμε ήταν τέλειο. Μάθαμε πολλά πράγματα για το internetκαι επικοινωνήσαμε onlineμε άλλα σχολεία της Ελλάδας.

 

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ενημερωθήκαμε για τους κινδύνους του διαδικτύου και μάθαμε χρήσιμα πράγματα για το internet.

Η τηλεδιάσκεψη μου άρεσε γιατί μου έδειξε πώς να προστατεύομαι στο διαδίκτυο.

Η παρουσίαση ήταν υπέροχη γιατί μας είπαν πώς να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο με ασφάλεια και μας έδωσαν λύσεις. Μου άρεσε πολύ γιατί μάθαμε και πράγματα που δεν ξέραμε.

 

Από την τηλεδιάσκεψη ήξερα τα περισσότερα πράγματα γιατί μου τα είχαν ξαναπεί. Πρ’όλο που κράτησε πολύ, έμαθα πράγματα που δεν τα ήξερα.

 

Μου άρεσε αλλά με κούρασε γιατί κράτησε πολύ.

 

Η τηλεδιάσκεψη που παρακολουθήσαμε σήμερα μου άρεσε πολύ. Οι κυρίες αλλά και ο κύριος μας μίλησαν ωραία. Κάποια στιγμή βαρέθηκα αλλά δεν πειράζει γιατί μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

 

Το πρόγραμμα που κάναμε μου άρεσε πολύ γιατί μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το internetκαι το facebook.

 

 

 

‘Ηταν λίγο βαρετό. Δε λέω έμαθα κάποια πράγματα αλλά δεν με ξετρέλανε κιόλας.

 

Ήταν πολύ ωραία. Μάθαμε πράγματα, πληροφορηθήκαμε και πήραμε συμβουλές από ανθρώπους που ξέρουν. Εύχομαι αυτό το πρόγραμμα να ξαναγίνει.